به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، مجیبه فولادی مسئول کتابخانه عمومی علی ابن ابیطالب از برگزاری نشست کتابخوان در مدرسه دخترانه فضیلت در روز سه شنبه 30 مهرماه خبر داد.
وی بیان کرد: در این نشست که با حضور مجیبه فولادی انجام گرفت، 5 نفر از اعضاء کتابهای خوانده شده خود را با دوستان خود به اشتراک گذاشتند که به شرح ذیل می باشد:
کتاب«قطار ارواح»/ نویسنده: «جین لانچبری»/ انتشارات: «افق،کتابها فندق»/ ارائه توسط: «ثنا تورنگ»
این کتاب هفت قصه درباره ارواح آمده است: "شلخته"، "روح باشک بازی"، "راهزن"، "رفت و آمد ارواح در خانهی کریکل بک وی"، "دست و پا چلفتی"، "قطار ارواح" و "جوینده انگشتر". آخرین قصه درباره پسرکی به نام "جیمز" است که با کمک یک روح موفق میشود با پیدا کردن یک انگشتر جادویی، پدرش را از یک بیماری ناشناخته نجات دهد.
کتاب«کشف کردن دنیا»/ نویسنده: «دنیل کرک»/ انتشارات: «افرینگان »/ ارائه توسط: «آیدا توفان»
سارا موشی شجاع و عاشق ماجراجویی و کاوشگری است. او دوست دارد به جای این که دربارهی جاهای مختلف دنیا کتاب بخواند، خودش به آن جاها سفر کند. اما سام برعکس سارا از بلندی میترسد و بیشتر دوست دارد دربارهی چیزهای مختلف بخواند. .
کتاب « سلطان قصه نویسی»/ نویسنده: «سمیره شفیق»/ انتشارات: «بوستان کتاب»/ ارائه توسط: «فاطمه دریانورد»
در این داستان سلطانی بسیار پاکیزه و خوش لباس به جای علاقه به کارهای شاهانه، به قصه نوشتن علاقه دارد. او دوست دارد هر روز برای همه قصّه بخواند، تا این که وزیری صادق و خوش اخلاق به وزرای او افزوده می شود. او برخلاف دیگر وزرا از قصه های سلطان قصه نویس خوشش نمی آید و آنها را نقد می کند. پادشاه قصد اخراج او را دارد، اما او با زیرکی به شاه پیشنهاد می دهد که با لباس مبدل به شهر برود و داستانش را برای همه بخواند. شاه همین کار را می کند، اما هیچ کس به داستان های طنز شاه نخندیده و او را داستان نویسی عامیانه ای می خوانند. پس از این ماجرا پادشاه فهمید که خنده های وزرایش همگی از روی چاپلوسی بوده است. این اثر، عاقبتِ شوم چاپلوسی، نفاق و دورویی و سرانجامِ راستی و خدمت صادقانه را در قالب داستان برای کودکان، باز می گوید.
کتاب «برادر شجاع»/ نویسنده: «محسن بغلانی»/ انتشارات: «قدر ولایت»/ ارائه توسط: «هانیه دریانورد درگهانی»
حاج صادق برای نوههایش، خاطرات بیستم خرداد سال 1360 و ماجرای همدستی رئیسجمهور سابق؛ «بنی صدر» با منافقین را میگوید. حاج صادق تعریف میکند که منافقین چگونه مردم بیگناه را ترور میکردند و از شجاعت و ایثار «شهید محمود کاوه» در آن زمان و در جبهههای نبرد میگوید.
کتاب «رازهای روزهای بهاری»/ نویسنده: «امیر حسین زمانپور»/ انتشارات: «کارافرینان فرهنگ و هنر»/ ارائه توسط: «فاطمه مشتاقی درگهانی»
این مجموعه کتابها حاوی خاطرات فرزندان و نزدیکان رهبر انقلاب اسلامی، «امام خمینی (ره)» است که در قالب داستانهای کوتاه آمده است. هدف از نگارش این داستانها آشنایی بیشتر مخاطبان با ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی امام خمینی (ره) است. عنوان داستانهای این کتاب عبارتند از: «لنگه کفش»؛ «بیماری فاطمه»؛ «اذیت»؛ «سلام»؛ «مداحی اهل بیت»؛ «نوازش»؛ «بوسه باران»؛ «عطر»؛ و «انتظامات»

|